Петимата участници в ОПГ-то, изнасяло военни изделия към Русия, остава

...
Петимата участници в ОПГ-то, изнасяло военни изделия към Русия, остава
Коментари Харесай

Окончателно: ОПГ-то, изнасяло военни изделия към Русия, остава в ареста

Петимата участници в ОПГ-то, изнасяло военни произведения към Русия, остава в ареста за непрекъснато.  Пловдивският апелативен съд удостовери определението на Окръжен съд – Пловдив, с което са взети ограничения за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Романос Ветридис, Дзмитри Дзмитриу, Яни Йешили, Васили Улиянов и Евгени Улиянов.
Прочетете още
На всеки от тях са повдигнати обвинения  за присъединяване в проведена незаконна група и за това, че без лиценз са изнасяли произведения с двойна приложимост.  И двете действия са тежки умишлени закононарушения и се санкционират с „ отнемане от независимост “ сред 5 и 15 години за проведена незаконна група и до 6 години за износа на произведения с двойна приложимост.

След като изслуша страните Апелативният съд одобри, че напълно споделя изводите на Окръжния съд за взимане на ограниченията за неотклонение „ задържане под стража “ за всеки от обвинените. Правилно първоинстанционният съд е приел, че от събраните досега гласни, писмени и материални доказателства може да се направи съмнение за съпричастността на всеки един от обвинените към закононарушенията, за които са им повдигнати обвинявания.

Касае се за действия, за които се планува наказване „ отнемане от независимост “. Според магистратите в случай че петимата бъдат пуснати с по-лека мярка има заплаха да извършат друго закононарушение.  Налице е и заплаха да се укрият с оглед обстоятелството, че последните са непознати жители, неведнъж са влизали и напускали рамките на Република България, нямат трайна връзка със страната, нито каквато и да е уседналост в нея.

Васили Улиянов и Евгени Улиянов и Дзмитри Дзмитриу живеят в Русия, Яни Йешили  в Гърция. Обвиняемият Романос Ветридис обитава в България, Гърция и Русия и разполага с документи за идентичност, издадени от разнообразни страни с разнообразни имена.

Определението на Апелативен съд – Пловдив  е дефинитивно.

 

 

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР