Петимата футболисти на Черно море, които бяха отстранени от отбора

...
Петимата футболисти на Черно море, които бяха отстранени от отбора
Коментари Харесай

Отстранените от "Черно море" са поискали разгласяване на истината

Петимата футболисти на " Черно море ", които бяха отстранени от тима поради съмнения за симулативна игра в мач от Първа лига, са поискали цялата истина по случая да бъде разгласена. От изказване (второ в границите на два дни) на Националния фенклуб на " Черно море " се схваща, че един от играчите - някогашният капитан Георги Илиев, е уверил неведнъж почитателите в своята непорочност и е настоял да бъдат извадени на показ уликите против него.

" Той (б.р. - Илиев) още веднъж изрази своята болежка и засегнатост от протичащото се и разкри детайлности към провелото се следствие, както и желанието си за разговор с управлението на клуба. Жоро е безапелационен в своята непорочност и той, както и останалите забъркани, настояват въпросните доказателства против тях да бъдат показани на обществеността. Предвид задънената улица, в която се намира казусът, и цялото комплициране, което е обзело цялата черноморска общественост, считаме, че това е единственият метод истината да бъде разкрита ", пишат от Националния фенклуб на " Черно море ".

Случаят от края на миналия сезон се обрисува като най-шумния скандал за уговорени мачове в българското състезание в последно време, само че от " Черно море " настойчиво не престават да не излизат с позиция, което поражда разнообразни спекулации. Ясно все още е, че футболистите Георги Илиев, Георги Китанов, Иван Дюлгеров, Пламен Димов, Виктор Генев и Петър Витанов бяха отстранени преди последния турнирен дуел - с " Лудогорец " (1:4). По-късно вратарят Дюлгеров бе върнат в състава. Знае се, че по избор на клубното управление тимът е бил на детектор на лъжата, като шестимата не са го издържали. Затова са се явили наново на тест пред полиграф, само че в частна компания. Там са били питани дали са играли симулативно против " ЦСКА-София " (1:3).

Заради продължаващата осведомителна завеса откъм " Черно море ", с набирането на данни и тяхното оповестяване се заеха феновете на тима, които предния ден пуснаха друга декларация, в която се споделя, че са видели неоспорими доказателства, уличаващи футболисти на тима.

 

ТРАНСФЕР

" Черно море " в това време откри заместител на освободения в края на сезона от тима национал Радослав Василев. На негово място бе взет също народен състезател - нападателят Исмаил Иса (29 г.), който идва като свободен сътрудник от " Дунав ". Преди това е играл за " Левски ", " Сливен ", " Литекс ", " Берое ", турските " Карабюкспор " и " Елазъгспор ", молдовските " Дачия " и " Шериф ", и други От " Черно море " не оповестиха за какъв период е подписал Иса.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР