Петимата английски национали от Манчестър Сити трябва да се присъединят

...
Петимата английски национали от Манчестър Сити трябва да се присъединят
Коментари Харесай

Успех, Джак! Купонджията Грийлиш някак си трябва да се присъедини към тренировките на Англия

Петимата британски национали от Манчестър Сити би трябвало да се причислят към състава на селекционера Гарет Саутгейт довечера след грандиозните тържества за историческия требъл, извоюван от " жителите " този сезон, оповестиха британските медии.

Англия гостува на Малта в петък и приема Северна Македония на " Олд Трафорд " в понеделник в квалификациите за Евро 2024.

Джак Грийлиш беше в основата на веселбата след триумфа в Шампионска лига със Сити, добре му пригласяха и останалите британски национали в състава на " жителите " - Фил Фодън, Кайл Уокър, Джон Стоунс и Калвин Филипс, само че петимата бързо би трябвало да се възстановят и се включат в подготовката на британския народен тим.

Деклан Райс също получи спомагателна отмора, откакто с капитанската лента изведе Уест Хям до трофея в Лигата на конференциите предходната седмица и дойде в лагера на Англия през вчерашния ден.

В подготовката няма да се включи Джуд Белингам, който лекува травма, само че все пак дойде въз основата " Сейнт Джордж Парк " и изгледа тренировката в профил. 19-годишният състезател, който би трябвало да се причисли към Реал Мадрид от Борусия Дортмунд, няма да играе в мачовете с Малта и Северна Македония заради проблем в коляното.
 Ман Сити няма почитатели? През 1999 година Юнайтед отпразнува требъла си много по-скромно
Ман Сити няма почитатели? През 1999 година Юнайтед отпразнува требъла си много по-скромно

Вижте разликата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР