Петима украински разузнавачи са убити, а две украински бойни машини

...
Петима украински разузнавачи са убити, а две украински бойни машини
Коментари Харесай

Първи директен сблъсък: Руски граничари убиха петима украински разузнавачи

Петима украински разузнавачи са убити, а две украински бойни машини - унищожени при конфликт на границата в Ростовска област, оповестява ТАСС. Това е първи дирекрет конфликт сред военни от Русия и Украйна след подновяването на напрежението сред двете страни.

Военни и граничари са предотвратили нарушаване на държавната граница на Русия, където се е пробвала да проникне диверсионно-разузнавателна група от територията на Украйна, оповестява ТАСС. Убити са петима от нарушителите, прецизира организацията, като се базира на пресслужбата на Южния боен окръг.

Сблъсъкът е станал в 6.00 сутринта на 21 февруарив региона на пункт Митякинска, Ростовска област, в сектора на съветската държавна граница, където е било установено нарушаване от " диверсионно-разузнавателна група ", гласи прессъобщението.

" В резултат от конфликта петима извършители на границата на Руската федерация от състава на диверсионно-разузнавателната група са унищожени ", се споделя в известието.

Две бойни машини на пехотата са влезнали на съветска територия за незабавна евакуация на диверсионната група, само че и двете са били унищожени от противотанкови оръжия на съветската войска.

Няма потърпевши съветски бойци и граничари по време на случая.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР