Петима тийнейджъри заснеха как човек с увреждания се дави. Те

...
Петима тийнейджъри заснеха как човек с увреждания се дави. Те
Коментари Харесай

Хора без душа! Младежи се смеят на давещ се мъж

Петима младежи снимаха по какъв начин човек с увреждания се дави. Те не се притекоха на помощ, а още по-обезпокоителното е, че се смееха от самото начало, заяви „ Ню Йорк поуст “.

Инцидентът стана в източния американски щат Флорида. 32-годишният Джамел Дън се удави в езеро пред погледа на младежи, а тялото му бе намерено три дни по-късно. Американските управляващи разкриха, че на фрагментите се вижда по какъв начин мъжът се дави и вика за помощ, само че младежите не подхващат никакви дейности и даже не алармират на 911.

След трагичния случай двете дъщери на умрелия мъж виждат видеото в обществените мрежи. След сигнала им в полицията силите за сигурност разпитаха младежите за случилото се.

Те обаче не могат да им издигнат обвинявания, тъй като няма законов претекст, на който да стъпят. Според полицията макар трагичния свършек младежите по никакъв метод не са посочили тъга или страдание.

В хода на следствието стана ясно, че младежите са предизвестили мъжа да не влиза във водата. В момента, в който стартира да се дави, те се смеят, а в един миг един от тях споделя „ О, той преди малко умря “. Дори в този миг смехът не стопира.

Говорител на полицията разкри, че в този ден младежите са пушили марихуана и са следили протичащото се пред тях, без да покажат съпричастност по никакъв метод. Съпругата на умрелия мъж съобщи, че сърцето й се къса поради обстоятелството, че никой не му е оказал помощ.

„ Как може нещо в сърцето да не ти подскаже, че би трябвало да направиш нещо? Той е викал за помощ, а те са му споделили, че няма да му оказват помощ “, съобщи смутената брачна половинка. Силите за сигурност разпространиха мнение, в което осъждат видеото, само че показват, че не могат да създадат нищо повече по случая.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР