Петима са вече заразените с коронавирус във Валенсия, съобщава клубът

...
Петима са вече заразените с коронавирус във Валенсия, съобщава клубът
Коментари Харесай

Петима са заразените с COVID-19 във "Валенсия"

Петима са към този момент инфектираните с ковид във " Валенсия ", оповестява клубът от Ла Лига. Първата позитивна проба даде бранителят Есекиел Гарай, а с изключение на него заболели от COVID-19 са още един от лекарите на тима и трима, чийто имена не бяха оповестени.
Футболист на " Валенсия " е първият с ковид в Ла Лига Езекиел Гарай самичък заяви за позитивната си проба
" Всички инфектирани са си вкъщи в положително здраве и съблюдават наложените ограничения за самоизолация. Клубът изрича поддръжката си към здравните управляващи и техните акции за информираност на обществото "

" Също по този начин подчертаваме за цялото население значимостта да се стои у дома и да се наблюдават към този момент оповестените ограничения за хигиена и предотвратяване от заболяването. " Валенсия " показва вярата си в Испанската здравна система и рекомендациите на Министерството на здравеопазването за случаите на ковид, каквито са тези ", пишат от елитния испански клуб .

Последният мач на " Валенсия " бе във вторник, когато " прилепите " одобриха " Аталанта " в реванш сред двата отбора от осминафиналите на Шампионската лига. Съперникът е от Бергамо - един от най-засегнатите от ковид италиански градове.
Играчите на " Аталанта ": Бергамо, това е за теб. Никога не се предавай! (ВИДЕО) Отборът посвети снощната победа на града си
bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР