Петима ранени и няколко автомобила за скрап. Това е равносметката

...
Петима ранени и няколко автомобила за скрап. Това е равносметката
Коментари Харесай

Младо момиче сътвори ужас на Околовръстното в София и избяга, издирват я

Петима ранени и няколко автомобила за скрап. Това е равносметката от злополука, станала в понеделник на Околовръстното в София. Шофьорката, която съгласно очевидци на случая е отговорна, избягала за секунди. Инцидентът е станал сред " Драгалевци " и " Симеоново ".

" Движехме се от " Младост " в посока " Люлин " с 80 км/ч, в междинна лента, към 19.30 ч. Бяхме 4-5 индивида в колата. Валеше ", споделя пред Нова телевизия Борис Спасов.

" Тръгнах да се престроявам в лява лента и не разбрах какво стана , усетих единствено доста мощен тропот, колата отскочи и се удари в мантинелата. Отвориха се еърбеците, всичко стана пушилка. Момчето до мен беше цялото в кръв, беше счупил предното стъкло с глава ", споделя водачът.

" Първо помислих, че съм спукал гума, само че когато слязох да им оказвам помощ, видях, че има втора кола, която ни е блъснала. Стоеше обърната в другата посока на платното. Момчето от нея слезе цялото в кръв, майка му до него беше доста зле ", описа още той за случая.

По същото време в локалното е имало патрулка , която незабавно реагирала. " От тях разбрах, че е имало трети автомобил ", изясни Борис. Свидетел му разказал, че черен автомобил с две млади дами вътре блъснал друга кола, която пък блъснала неговата.

" Разбрах от други очевидци, че става въпрос за черен " Мерцедес ", с две девойки вътре , които са се движели доста нападателно, от платно в платно, доста нападателно ", съобщи Борис.

В момента пострадалите обикалят обектите в региона и взимат записи от камерите, с цел да намерят шофьорката.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР