Петима младежи и 30-годишен мъж са настанени в болницата в

...
Петима младежи и 30-годишен мъж са настанени в болницата в
Коментари Харесай

Кола с младежи се удари в дървета, 6-ма ранени

Петима младежи и 30-годишен мъж са настанени в болничното заведение в Хасково, откакто колата им изхвърчала от пътя и се блъснала в няколко дървета.
Сигналът за злополуката, която е станала сред хасковските села Книжовник и Манастир, е подаден нощес в 23.14 часа, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
30-годишен лидер от село Жълти бряг е карал лек автомобил Фолксваген „ Пасат “ с несъобразена с пътните условия скорост. На ляв завой мъжът е изгубил надзор над колата, тя е излязла вдясно от пътя и се е блъснала поредно в няколко дървета.
От удара шестима са ранени и са откарани в хасковската болница. Шофьорът е с комоцио, скъсване на дясно ухо, множествена фрактура на дясна лопатка и фрактура на 4-ти гръден прешлен.
Пострадали са и возещите се в колата петима младежи, четирима от които от село Жълти бряг: 22-годишен с комоцио, травма на главата; 14-годишен – с охлузни рани по тялото; 17-годишен - с комоцио, счупени 6-то 7-мо и 8-мо ребро; 15-годишен - с открита фрактура на втори пръст на дясна ръка и разединение на длан и 14-годишна госпожица от Димитровград – с разкъсна рана зад дясно ухо.
Няма заплаха за живота им. Образувано е досъдебно произвеждане. По първични данни причина за тежката злополука е несъобразена скорост на влажен асфалт.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР