Петима мъже от Бронкс бяха арестувани след дива престрелка в

...
Петима мъже от Бронкс бяха арестувани след дива престрелка в
Коментари Харесай

Петима обирджии в Ню Йорк бяха заловени, след като 2-ма бяха убити, докато се опитваха да превземат склад за нелегални наркотици за 8 милиона долара

Петима мъже от Бронкс бяха задържани след дива престрелка в незаконен склад за канабис - с повече от дузина качулки, които щурмуваха крайградския обект с вяра да избяга с 8 милиона $ в брой и укритие кокаин.

Вместо това двама души - чиновник и един от мошениците - бяха убити при несполучливия грабеж в противозаконния склад Mount Vernon късно вечерта във вторник, споделиха федералните прокурори.

„ Твърди се, че тези пет субекта са организирали опит за въоръжен грабеж на склад, в който се продават магазини за пушек, който бързо се трансформира в гибелен, защото последва престрелка, кулминираща със гибелта както на чиновник, по този начин и на един член на екипажа за обир, “ помощник-директор на ФБР в Таксувай Джеймс Смит сподели.

„ Предполагаемите нагли дейности на обвинените показват извънредно неуважение на публичната сигурност и съставляват забележителна опасност за общността “, сподели Смит.

Според федералните прокурори в Манхатън Иларио Контрерас, Херпи Диас-Фели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР