Петима кандидати за още 16,8 млн. от Водния проектПет фирми

...
Петима кандидати за още 16,8 млн. от Водния проектПет фирми
Коментари Харесай

Четете в „Марица“: Свиват зелените коридори, дават повече ва...

Петима претенденти за още 16,8 млн. от Водния план
Пет компании са претендентите да извършват втората част от огромния ВиК план на Пловдив в регион " Северен ". Днес следва да бъдат отворени ценовите оферти за него.

Ангел Стоев сяда в стола на Дани Каназирева
Бизнесменът и някогашен чиновник на полицията и ДАНС Ангел Стоев ще бъде новият регионален шеф на Пловдив, настояват източници на " Марица ".

Свиват зелените коридори, дават повече ваксини на джипитата
Зелените коридори за искащите да се имунизират без авансово записване ще работят с понижен размер за сметка на персоналните лекари, които ще получат доста по-голямо количество дози.

Със сигурност ще е нужна и трета доза след една година
Шефът на " Пирогов " проф. Асен Балтов. Той посъветва хората към този момент да избират имунизациите с 2 дози, а не еднократните като тази на " Янсен ".

Каназирева " на въздух ", стяга се за новата акция
Бившият регионален шеф и народен представител Дани Каназирева не мисли за нова работа, а напълно се е посветила на политическите си задължения в ГЕРБ по пътя към новите парламентарни избори.

Коматево пред пердах с пасторите на " Жътвари "
Жители на Коматево излязоха на митинг през вчерашния ден сутринта поради активността на протестантската черква " Жътвари " в квартала. Това стана след сигнали на родители, че децата им били примамвани с лакомства и занимания от евангелистите.

С 20 бона ще ремонтират двора на Музикалното
Националното музикално учебно заведение „ Добрин Петков “ в Пловдив ще получи от Министерството на културата 20 000 лв. за ремонт на двора.

Измерват кръвното на площада пред общината
Всеки пловдивчанин може да мери гратис кръвното си налягане през днешния ден от 10 до 16 часа на Главната пред общината. Поводът е Световният ден за битка с хипертонията.

Насрочват състезанието за началник на " Старинен Пловдив "
Заповедта за провеждането на конкурс за шеф на Общински институт „ Старинен Пловдив” към този момент е подготвена и тези дни ще бъде връчена за автограф на кмета Здравко Дими
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР