Петима германски полицаи пострадаха при безредици в център за бежанци

...
Петима германски полицаи пострадаха при безредици в център за бежанци
Коментари Харесай

Петима полицаи бяха ранени при размирици в бежански център в Германия

Петима немски служители на реда пострадаха при вълнения в център за бежанци в провинция Бавария, оповестява Българска телеграфна агенция, базирайки се на ТАСС.

Четирима от ранените са признати в болница. Полицаите били извикани нощес в бежанския център поради хулигански дейности на някои от жителите.
Палатковият лагер пред бежанския център в Солун към този момент е разчистен Остават засилени ограниченията за сигурност освен към центъра, а и на границата сред Гърция и Северна Македония
Тълпа от към 30 души почнала да наскърбява чиновниците на реда, стигнало се до ръкопашен пердах, като служителите на реда даже били замеряни с колела.

Униформените били принудени да употребяват газови патрони, с цел да усмирят изключително нападателните участници в конфликтите.
Сблъсъци сред мигранти и гръцката полиция Междувременно у нас Младен Маринов заяви за близо 700 опита за влизане у нас от началото на годината
На входа на бежанския център били издигнати барикади от полицията. Обстановката се успокоила след идването на полицейски подкрепления. Задържани са шестима мигранти от Нигерия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР