Петима футболисти на Глазгоу Рейнджърс бяха извадени от състава, след

...
Петима футболисти на Глазгоу Рейнджърс бяха извадени от състава, след
Коментари Харесай

Отстраниха играчи на Рейнджърс от отбора заради парти

Петима футболисти на Глазгоу Рейнджърс бяха извадени от състава, откакто се оказа, че са нарушили протоколите за ограничение на вируса COVID-19 и ще бъдат санкционирани поради непрофесионалното си държание, разгласи мениджърът на отбора Стивън Джерард.

Това са халфът Бонгани Зунгу, бранителите Нейтън Патерсън и Каллин Бейси, нападателят Дапо Мебуде и вратарят Брайън Киниър. Според медиите в страната, те са били забъркани в непозволено празненство в града, което е било разкрито и прекъснато от полицията, пристигнала на място по сигнал.

Джерард съобщи, че водачите в Премиършип към този момент са се свързали с Футболната асоциация и с държавното управление, с цел да осведомят двете институции поради случая и техните участници в него.

"Длъжни сме да признаем, че петима от нашите играчи са били забъркани в нарушение на разпоредбите против ковид, от което всички ние фактически сме разочаровани ", съобщи легендата на Ливърпул пред клубната телевизия ден преди първия 1/16-финал в шампионата Лига Европа против белгийския Антверп.

"Ще бъде взето решение за наказването им, само че футболистите ще бъдат санкционирани. На първо време ще бъдат отстранени от тима за къс интервал, който е необходим като изолационен интервал. И откакто бъде позволено, аз ще седна с тях на диалог. Лично аз се усещам отчаян от тази история, само че сега се пробвам да се съсредоточвам върху мача с Антверп на следващия ден, който е доста значим за клуба ни въобще ", добави още Стиви Джи.

През ноември други двама играчи на Рейнджърс бяха осъдени. Това са крилото Джордан Джоунс и бранителят Джордж Едмъндсън, които бяха лишени от права за седем мача, защото са участвали на частен ваучър без позволение.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР