Петима души загинаха при тежка катастрофа, която стана рано сутринта

...
Петима души загинаха при тежка катастрофа, която стана рано сутринта
Коментари Харесай

Пет станаха жертвите на катастрофата край Пазарджик

Петима души починаха при тежка злополука, която стана рано сутринта в региона на Пазарджик. Участъкът е бил замръзнал и неопесъчен. Мъглата и заледяването са причина за злополуката сред три микробуса и две коли.
Петима души починаха при тежка злополука, която стана в региона на Пазарджик тази заран към 7.00 ч. Сблъскали са се три микробуса и два автомобила. Катастрофата е станала на надлеза сред пазарджишките села Звъничево и Братаница. Най-вероятната причина за тежкия случай е гъстата мъгла в региона и замръзнал сектор.

„ Пясъка е хвърлен до едно равнище, на мястото на ПТП-то се вижда, че няма пясък”, разяснява за бТВ Асен Гешев, шеф Пътна полиция – Пазарджик.

Четирима души са починали на място, а една жена по-късно в пазарджишката болница. Тя е откарана там в извънредно тежко положение. Двама от починалите са пътували в една от колите, а другите трима – в един от микробусите. Още двама души са потърпевши.

Надлезът е от републиканската пътна мрежа и за него дава отговор АПИ. Отговорност ще се търси и от частна компания.

В региона са станали още три произшествия с общо шест автомобила, при които няма съществено ранени. Временно е лимитирано придвижването в сектора Звъничево-Вaрвара, оповестиха от АПИ. Обходният маршрут е по пътя с.Вaрвара - Септемврийски ханчета.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР