Петима души са загинали при инцидента със самолета, който падна

...
Петима души са загинали при инцидента със самолета, който падна
Коментари Харесай

Очевидци разказват за ужаса с падналия до гробище самолет

Петима души са починали при случая със самолета, който падна до гробище в село Соколники до западния украински град Лвов. Части от телата на починалите са разпръснати из полето.

Оцелелите членове на екипажа са били блокирани в разрушилата се машина, описват поданици на селото, станали очевидци на кошмарната злополука.

По думите им, самолетът е паднал рано тази заран на територията на бившето селско стопанство, написа obozrevatel.com.



„ Мъглата беше доста гъста, нищо не се виждаше. Мислим, че може би не е видял пистата за политане и кацане. До нея е безусловно километър ”, разяснява един от очевидците на нещастието.

Към момента има две публични версии за нещастието: дефицит на гориво и пилотска неточност.



Свидетел споделя, че жертвите са били застигнати от ужасяваща гибел. „ Самолетът окоси дърветата, все едно е косачка, която минава по тревата. Кабината е разрушена, а на екипажа са откъснати главите. Навсякъде се търкалят елементи от тела. Трима души са починали на място. Останалите бяха заклещени в салона. Чукаха, с цел да ги спасят ”, споделя гражданин на селото.



Припомняме, че през днешния ден край украинския град Лвов транспортен аероплан Ан-12 извърши спешно кацане. Първоначално машината е изчезнала от радарите, а по-късно е кацнала спешно на 1,5 км. от пистата на интернационалното летище „ Лвов ”. На борда е имало 7 души екипаж и един човек, който е съпровождал товара.

Министърът на инфраструктурата на Украйна означи, че не е изключено машината да е била презимена наложително поради дефицит на горивото.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР