Петима души от Монтанско са нарушили карантината си, съобщиха от

...
Петима души от Монтанско са нарушили карантината си, съобщиха от
Коментари Харесай

Пълна безотговорност! 5-има от Монтанско нарушиха карантината си

Петима души от Монтанско са нарушили карантината си, оповестиха от пресцентъра на полицията в регионалния град.
Вчера, към 15 часа, чиновници на Участък Медковец направили инспекция на адрес в село Медковец, където карантинна мярка трябвало да съблюдава 55-годишен гражданин. При визитата той не бил открит на адреса.
По същото време чиновници на Участък Якимово направили инспекция за съблюдаване на карантина на адрес в село Комощица, населяван от 25-годишен гражданин, при която не бил открит на адреса.
Полицаи от районното ръководство в Монтана направили инспекция на адрес в кв. „ Огоста” в града, населяван от 33-годишен, който трябвало да съблюдава домашна карантина. При осъществената инспекция той не бил открит на адреса.
Около 11.30 часа чиновници на Участък Огоста ревизирали на адрес в с. Сумер, където карантинна мярка трябвало да съблюдава 38-годишен гражданин, който също не е бил открит на адреса.
Около 21 часа в село Громшин, наоколо до гробищния парк чиновници на Участък Бойчиновци спрели за инспекция лек автомобил "Мазда 3 " с монтанска регистрация, ръководен от 32-годишен локален гражданин. При осъществения надзор е открито, че лидерът е подложен под карантина.
По случаите са формирани преписки.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР