Петима души бяха убити при нападение в предградие на Тел

...
Петима души бяха убити при нападение в предградие на Тел
Коментари Харесай

Петима убити при стрелба в Тел Авив

Петима души бяха убити при нахлуване в предградие на Тел Авив. Нападателят е убит от полицията, съобщи Българска национална телевизия.

Израелски малките екрани излъчиха любителски фрагменти, на които се вижда по какъв начин облеченият в черно мъж върви с пушка по улица в предградието Бней Брак, обитаемо с ултраордоксални евреи.

Според очевидци той е стрелял към балкони на жилищни здания, а след това е разкрил огън по хора на улицата. По информация в медиите нападателят е палестинец от село на Западния бряг.

Това е третата офанзива в Израел в разстояние на седмица. В неделя бяха убити двама служители на реда в град Хадера, а преди седмица - четирима души бяха намушкани смъртоносно с нож в Беершеба.

Германското държавно управление предизвести за притеснителна ескалация на насилието след нападенията, при които починаха минимум петима души край израелския пристанищен град Тел Авив, съобщи NOVA.

" Всички, които имат отговорности и въздействие, би трябвало ясно да осъдят тези актове на принуждение, с цел да се избегне нова ескалация на насилието ", се споделя в изказване на представителя на немското външно министерство, който приканва да се избегне " серпантина на насилието по време на идните празници за евреи, мюсюлмани и християни ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР