Петима души бяха убити и 19 ранени при украински обстрел

...
Петима души бяха убити и 19 ранени при украински обстрел
Коментари Харесай

Петима загинали при обстрел на село в Луганска област

Петима души бяха убити и 19 ранени при украински обстрел на село в следената от Русия Луганска област, заяви в сряда координационен център, основан от Москва, представен от Ройтерс.

Центърът заяви в " Телеграм ", че украинските сили са употребявали ракетни установки HIMARS , с цел да нападат птицеферма в село Карпати.

Ройтерс не съумя да ревизира без значение отчета. Москва управлява съвсем цялата Луганска област в Украйна.

Засега няма коментар от украинска страна, само че Киев съвсем в никакъв случай не поема обществено отговорност за офанзиви в следена от Русия територия в Украйна или в Русия.

И двете страни отхвърлят да са атакували цивилни в 15-месечната война, която Русия стартира през февруари 2022 година

Припомняме, че  бившето авиационно учлище. Според ТАСС тогава  при удара не е имало убити или ранени . В същото време не бе конкретизирано защо се употребява това бивше авиационно учебно заведение, само че бе обявено, че скоро е юридически ремонт на жилищния корпус, който от години е бил безлюден.

На 12 май Луганск. Руското министерство на защитата твърди, че бойни самолети на украинските военновъздушни сили са нанесли удар с предоставени неотдавна от Обединеното кралство.

Първият заместник-председател на комисията на Държавната дума по въпросите на Оперативно-наблюдателно дело, евразийската интеграция и връзките със сънародниците Виктор Водолацки тогава бе ранен в Луганск, заяви ТАСС.
 Бомба рани окупационен
Бомба рани окупационен " министър " в Луганск

Взривът е избухнал в центъра на града
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР