Петима депутати напускат ПГ на Има такъв народ(ИТН) и ще

...
Петима депутати напускат ПГ на Има такъв народ(ИТН) и ще
Коментари Харесай

Министър и шестима депутати цепят ИТН

Петима депутати напущат ПГ на " ИТН " (ИТН) и ще поддържат " Продължаваме промяната ". Те са проведени от подалия оставка състезателен министър Радостин Василев, който е твърдо срещу напускането на държавното управление.
Това са Николай Радулов, Светлин Стоянов, Иво Атанасов, Ивайло Христов, Деян Петков и Георги Георгиев.
" Не мога повече да поддържам водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов и смъквам доверието си към него. България ми е по-важна от група лица, които най-вероятно владеят нашия водач на партията. Мафията проби в Има Такъв Народ! ", съобщи министърът на младежта и спорта в оставка Радостин Василев на изключителна конференция. Според него Македония е измислена причина, употребена за мотив за овакантяване на обединението. Истинската причина са неосъществените " някакви планове някъде ".
" Мафията одеве изгуби съдружния си сътрудник ", съобщи пък на изключителна конференция министър председателят Кирил Петков в поддръжката на спортния министър. " Той беше самичък, когато се бореше с мафията в спорта, тъй като Има Такъв Народ отхвърлиха предлагането ни за нов началник на КПКОНПИ ", добави Петков и уточни повода за разрива с Има Такъв Народ: отводът на " Продължаваме промяната " да се раздават милиарди за ремонтни действия, като 40% от оценката на плановете да не е обвързвана с цената. " С други думи - поръчките да бъдат нагласени ", уточни министър председателят.

Решението на Слави Трифонов да изтегли партията от ръководещата коалиция не е координирано с никого от партията и от парламентарната група, акцентира Радослав Василев. Според него Има Такъв Народ не е парламентарен, а бизнес план.
" Надеждите на доста българи от последните две години най-вероятно ще останат неосъществени. За страдание обаче държанието на господин Трифонов като едноличен притежател на партията самоизчегърта партията, а последните му дейности водят до това, че се изчегъртва и страната ", разяснява Василев.
Спортният министър описа по какъв начин Тошко Йорданов отишъл при него и му споделил: " Пич, Дългия ме прати да ти кажа да не закачаш Сталийски! "
Според него мафиотски структури са овладяли Министерство на регионалното развитие и в групата се шегували, че поради Министерство на регионалното развитие ще падне страната, а държавно управление ще има, до момента в който районния министър Гроздан Караджов е на власт.
Напускането на депутатите удостовери и Слави Трифонов. " Не е нужно да съм гадателка, с цел да позная, че те ще изговорят купища неистини и измислици в стилистиката на Кирил и Асен, единствено и единствено да оправдаят постъпката си и да успокоят гузната си съвест. Най-вероятно са купени с пари и постове ", написа той в обществената мрежа.
" Продължаваме промяната " откри част от нужния брой депутати, с цел да си обезпечи болшинство в Народно събрание, съобщи по-късно депутатът Атанас Михнев. Той е безапелационен, че не пазарят народни представители, а се договарят за продължение на битката с корупцията и с мафията.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР