Пети пореден ден продължава издирването на изгубения в Стара планина

...
Пети пореден ден продължава издирването на изгубения в Стара планина
Коментари Харесай

Мистерия в планината: Мъж изчезна докато бере боровинки из Стара планина

Пети следващ ден продължава издирването на изгубения в Стара планина над Чипровци Павлин Найденов – Палчо Техниката (65г.).

Мъжът е от Чипровци.

По скатовете на планината са екипи на полицията от Монтана, спасители от пожарната в Монтана с дронове, гранични служители на реда от сектора в Чипровци, общинари от Чипровци и жители.

Павлин Найденов е липсващ към 17 часа на 6 ноември , откакто в този ден отишъл във високата част на планината да бере боровинки . Той се движел с джип, към 16:30 часа бил видян от други берачи в планината, с които разменил няколко думи и тръгнал към Чипровци. След това никой повече не го е видял и следите му се губят.

В сряда автомобилът е бил открит в пресечена околност, паднал в дере и с нанесени от това обилни материални вреди , само че самият Павлин Найденов не бил в него.

Не е открит и в покрайнината на дерето. Преди да напусне автомобила Найденов го е заключил, като в джипа са останали сигнални ракети и радиостанция. Предполага се, че поради гъстата мъгла в неделя, която свалила видимостта в планината до 1-2 метра, Павлин Найденов е решил, че с автомобил не може да слезе в Чипровци и е тръгнал пешком.

След това евентуално се е изгубил и в този момент е някъде в планината, разяснява кметът на Чипровци Пламен Петков, който също взе участие в издирването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР