Пети ден близките на българите, останали на изгорелия ферибот "Юрофери

...
Пети ден близките на българите, останали на изгорелия ферибот "Юрофери
Коментари Харесай

Пети ден в очакване на новини! Спасителната операция на изгорелия ферибот продължава, няма вести около българите, останали на кораба 

Пети ден околните на българите, останали на изгорелия ферибот "Юрофери Олимпия " чакат положителни вести за родствениците си -бащи и съпрузи. Роднините на 7-те български жители стоят на пристанището на остров Корфу и следят избавителната интервенция.

Тази заран екипите още веднъж влязоха на кораба в Йонийско море да търсят оживели, през вчерашния ден бяха извадени 2 овъглени тела, които през днешния ден би трябвало да бъдат разпознати. Няма никакви новини за
Васил Марков, Димитър Бояджиев, Георги Махлелиев от Сандански, Димитър Грънчаров от Хаджидимово, Васил Асенов от Разлог, Рангел Дърмонски и Христин Тишевишки.

Късно вечерта в съботния ден се получи информация, че Васил Асенов и Рангел Дърмонски са били открити и избавени от боен хеликоптер, само че такава информация не бе доказана от формалните управляващи.
Има някаква вяра, защото е допустимо в долните елементи на кораба да има оживели, там работят климатични съоръжения, камионите имат храна и вода, тъй че не е изключено и да се намерят оживели, това сподели за Struma. com Александър Стамболийски, който през днешния ден популяризира отворено писмо-, позиция към изискванията във ферибота.
Шофьори, които употребяват тази линия се оплакват от неприятни условия и незадоволително места в каютите, което ги принуждавало до спят в кабините на камионите В тази връзка Стамболийски съобщи " По мотив изнесената информация от притежатели на транспортни компании за това, че Грималди оферират условия на 5 звездни хотели при пътуванията с техни фериботи, ние изпратихме прессъобщение, с цел да отречем тази погрешна информация.

Също по този начин сега приготвяме и писмото си за присъединение към Синдиката на професионалните водачи на камиони във връзка долните клевети, че Грималди са най-хубавите корабни превозвачи.
Силно сме разочаровани от дейностите на тези превозвачи и остро осъждаме дейностите им, като още веднъж призоваваме да застанат самоуверено зад ползите на водачите си, без да се поддават на операции от страна на корабната компания ",заявява Стамболийски

От компанията отхвърлиха публично и показаха, че дават отговор на всички публични условия.

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР