Пети ден без следа от Ивана, доброволци и полицаи продължават

...
Пети ден без следа от Ивана, доброволци и полицаи продължават
Коментари Харесай

Пети ден без следа от Ивана, доброволци и полицаи продължават да я търсят

Пети ден без диря от Ивана, доброволци и служители на реда не престават да я търсят
Пети ден продължава издирването на изчезналата Ивана от Дупница. 17-годишното момиче е оповестено за общодържавно търсене. В неопределеност е от четвъртък, когато оставя телефона и раницата си в учебно заведение и си потегля, написа БГНЕС.

Търсенето остана без резултат, откакто периметърът беше уголемен. 200 души с термокамери и кучета през последните дни обходиха всички региони към Дупница, само че Ивана не бе открита. Стотици доброволци и служители на реда не престават издирването.

Родителите ѝ са доста обезпокоени и мислят, че е имало причина Ивана да остави телефона си. Признават, че момичето е било унизено в клас, а през последните месеци са обсъждали дали да не се реалокира в друго учебно заведение. Разказаха, че тя не е напускала града без тях. В четвъртък ученичката е снимана от охранителните камери на хипермаркет на един от изходите на града. Майка ѝ и татко и обаче нямат съмнение дали тийнейджърката се крие съзнателно.

Единствената диря, открита досега, е блестящо розовото яке на Ивана, открито преди тунела на основния път Е-79. Освен него, е носила дънки и бели маратонки в деня на изгубването. Тя е слаба, с късо подстригана коса. Създаден е действен щаб, който координира дейностите на екипите. В издирването вземат участие кучета, употребяват се и термокамери.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР