Петгодишно дете от кочериновското село Стоб издъхна тази нощ. Момченцето

...
Петгодишно дете от кочериновското село Стоб издъхна тази нощ. Момченцето
Коментари Харесай

Петгодишно дете почина в линейката напът за болницата в Благоевград

Петгодишно дете от кочериновското село Стоб издъхна тази нощ. Момченцето е докарано в Спешно приемно поделение на благоевградската болница към среднощ, то е превозено с кола за спешна помощ и незабавен екип от Рила.

Продуктът е съдържал люта чушка „ Каролина Рипър “

По първична информация, детето е било с разстройство и повръщане от няколко дни, преглеждано е от лекарски екип към 22 часа вечерта през вчерашния ден, само че е оставено у дома на грижата на родителите му.

Полицията в Благоевград и Рила е почнала следствие на повода за гибелта му, формирано е и досъдебно произвеждане по случая за причиняване на гибел по несъобразителност.

 Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 2 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник?  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси?  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 2 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник?  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси?  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест

„ По предварителна информация, детето е докарано в нашата болница към този момент умряло “, съобщи шефът на МБАЛ-Благоевград доктор Димитър Димитров.

Момченцето е умряло на място

По негови данни, детето е било в клинична гибел, т.е. то е нямало витални индикатори - нито сърдечна активност, нито дихателна активност.

„ Започнати са незабавно реанимационни мероприятия, извикан е наш реанимационен екип, който е подхванал също такива дейности по безусловно, възкръсване на детето. Повече от 40 минути “, добави той.

„ Тя не толкоз се зарадва на парите, колкото на нашето внимание и грижа към нея “, показа съученичка на момичето

„ Сега, аргументите могат да бъдат доста, най-вероятната е аспирация, само че това е по предварителни данни “, сподели още доктор Димитров и посочи, че аутопсията ще даде главната причина за гибелта на детето.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР