Петгодишно дете е убито от възрастен мъж по време на

...
Петгодишно дете е убито от възрастен мъж по време на
Коментари Харесай

Шокираща атака в Полша: 71-годишен мъж намушка 5-годишно дете на улицата

Петгодишно дете е убито от възрастен мъж по време на пътешестване, проведено от детска градина в Полша. Мъжът се доближил до групата от деца и намушкал най-малкото от тях, оповестиха РАР и " Фокус ".

Говорителят на полицията във Великополска, младши контрольор Анджей Боровяк, съобщил за полската медия, че към 10 ч. чиновниците са получили сигнал за нахлуване с нож на улица " Карловски " в регион Лазарц. " Оказа се, че на мястото на случая е имало служител на реда, който не е бил на работа, и инцидентен минувач, които са съумели да задържат нападателя ".

Според очевидци възрастният мъж е нападнал група деца от детска градина, които са били под грижите на учителки. Мъжът е намушкал с нож 5-годишно момче. Детето е било откарано в болничното заведение, само че е умряло.

Боровяк е показал, че арестуваният е 71-годишният З. Ч., гражданин на една от околните кооперации. " Той в никакъв случай преди не е попадал в полицейските регистри. Не разполагаме с информация, че е имал каквито и да било връзки, било то фамилни или обществени, с момчето или неговото семейство. Също по този начин не знаем по каква причина е направил това нахлуване ", е съобщил представителят.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР