Петгодишен автомобилист бе спрян на магистрала в щата Юта, докато

...
Петгодишен автомобилист бе спрян на магистрала в щата Юта, докато
Коментари Харесай

Пътен полицай спря автомобил, шофиран от 5-годишно момче

Петгодишен автомобилист бе спрян на автомагистрала в щата Юта, до момента в който бил зад воляна на фамилната кола и пътувал за Калифорния, на хиляди километри от вкъщи си, с цел да си купи ламборгини, оповестиха международните осведомителни организации.

Според пътната полиция в Юта, момчето тръгнало от у дома, откакто се скарало с майка си, съобщи Българска телеграфна агенция.

Патрулката забелязала транспортното средство на автомагистралата Interstate – 15. То криволичело от една пътна лента в друга с 48 км/час. Първоначално служителите на реда помислили, че лидерът в леката кола е с физически кусур заради ниския си растеж. Когато спрели автомобила, те открили, че водачът е дете, което е седнало на ръба на седалката си, с цел да доближава педалите.

„ На какъв брой си? Ти си на 5? Уау... къде се научи да шофираш “, пита служител на реда Рик Морган по време на инспекцията.
Това се вижда от видеото, оповестено от органите на реда. Детето разказало, че е тръгнало на път, с цел да си купи мечтаното Ламборгини. Момчето носело у себе си единствено 3 $, макар че цената за нов автомобил от тази марка стартира от 200 хиляди $.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР