Петербургската революция срещу Владимир Путин претърпя пълен крах, след като

...
Петербургската революция срещу Владимир Путин претърпя пълен крах, след като
Коментари Харесай

След искането за отстраняване на Путин - преврат няма, има пет протокола -

Петербургската гражданска война против Владимир Путин претърпя цялостен провал, откакто против петимата градски депутати, бяха формирани административни производства за… дискредитация на съветската войска.

На общинските съветници от Смолнинския общински съвет са формирани протоколи за дискредитация на армията, заяви в туитър съветникът Никита Юрефев, който беше в групата на „ превратаджиите “.

Освен против Юрефев чиновниците на 76-то поделение на градската полиция образували административни каузи на Дмитрий Балтруков, Дмитрий Палюг, Иван Чеботар и Анна Кисельова. Двама съветници са били пуснати да си идат без протоколи.

Причината за административното гонене против петимата са изявленията в обществените мрежи с обръщението, което на 7 септември са изпратили в Държавната дума. В него те оферират президентът Владимир Путин да бъде отхвърлен от служба поради „ държавна измяна “.

Според тях, решението за започване на война с Украйна е довело до гибелта на трудоспособни съветски жители, проблеми в съветската стопанска система, милитаризация на Украйна и разширение на НАТО на Изток, което предизвиква щета на сигурността на Русия и нейните жители.

Мнозина в обществените мрежи, се съмняват в опозиционността на Юрефев, Балтруков, Палюг, Чеботар и Кисельова и виждат в настояването им следена от управляващите пропагандна акция, която би трябвало да покаже, че в Русия има независимост и даже Путин не е отвън рецензия. Руските съдилища изпращат в затвор или в ареста за доста по-малки жестове и даже за протестиране с празен картон.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР