Петел следи какво се случва след поредния инцидент на път

...
Петел следи какво се случва след поредния инцидент на път
Коментари Харесай

Пожарникари рязали ламарини, за да извадят пострадалите от катастрофата във Враца

" Петел " следи какво се случва след следващия случай на път у нас.

За тежка злополука във Враца информирахме по-рано през днешния ден. Тя е станала на Стария пазар, където две коли са се сблъскали.

Ударили са се „ Ауди “ и „ Рено Клио “ с врачански регистрации. Зад кормилото и на двете коли са седели момчета. По първична информация до удара се е стигнало, защото младежът, който управлявал „ Рено “-то е лишил преимуществото на другата кола. Германската кола се е движела по бул. " Мито Орозов ", когато идващото отсреща френско возило пробвало да направи ляв завой към Втора градска, съобщи BulNews.

Веднага след случая на мястото пристигнали три коли за спешна помощ, две пожарни и патрул на полицията. Ударът сред двете коли е бил толкоз мощен, че се наложило огнеборците да режат ламарините, с цел да извадят пътуващите в колите деца, които били заклещени вътре. 

В „ Ауди “-то дружно с водача са пътували още 3 момчета, които по непотвърдена информация работели в куриерската компания " Еконт ". Младежът с „ Рено “-то возил със себе си две девойки.

Пристигналите на място незабавни медици прегледали окървавените девойки и двамата водачи, а по-късно ги транспортирали към Спешното на врачанската болница за спомагателни проучвания.

Вследствие на случая двете коли са смачкани до неразбираемост. Цялата предница на " Ауди " -то е размазана, изхвърчала е бронята, а по пътя има разлято масло. " Рено " -то е съществено огънато вдясно и в предната му част.

Водачите на колите били тествани за приложимост на алкохол, като дрегерът отчел негативни резултати.

В момента придвижването през кръстовището е мощно затруднено, като чиновници на " Пътна полиция " управляват трафика.

Час след произшествието стана ясно, че 18-годишният юноша, който управлявал „ Рено “-то и девойките, возили се с него в колата са възпитаници от Професионалната гимназия по търговия и ресторантьорство във Враца. Момчето, което седяло зад кормилото се споделя Теодор и учи в 12 „ г “ клас, а двете девойки са 14-годишните Ивелина и Теодора от 8 „ в “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР