Петел следи какво се случва с известен наш политик, който

...
Петел следи какво се случва с известен наш политик, който
Коментари Харесай

Мирчев, ДБ: Странно беше, че на мен се спряха от ГДБОП

" Петел " следи какво се случва с прочут наш политик, който бе привикан на разпит в полицията.

" Странно беше, че на мен се стопираха от ГДБОП. Явно са по-чувствителни на тази тематика. Когато те дават неприятна информация на политиците, не е добре, там има хора, които съм сигурен, че не работят в полза на страната. Министерски съвет няма на кого да разчита да вземем за пример за войната в Украйна, с изключение на на тях ".

Това съобщи в ефира на Нова тв Ивайло Мирчев от Демократична България.

" Аз занесох доста забавен отчет за съветското въздействие и въз основата на него да си създадем изводите. Не е значимо какви са вътрешните убеждения на хората от службите, те би трябвало да работят за България ", добави още той.

" ГЕРБ всъщност направи тази схема- човек би трябвало да има граница, когато лъже. Схемата с Лукойл идва от ГЕРБ. Всъщност за първи път Лукойл ще заплати налог облага тази година. Лукойл е монополист на пазара в България. Рафинерията в Бургас работи на ишлеме. Литаско взема решение на каква цена да продаде на Лукойл ", сподели в резюме той.

Относно договарянията за Газпром той изясни следното: " Тя в огромна степен зимата беше обезпечена с танкерите, за какво се отхвърлиха. Вчера енергийният министър сподели, че не може да върви на срещи и да убеждава. Ако той е същински общественик, в случай че би трябвало, ще спи на вратата на гръцкия министър. Опитахме да разтеглим геополитическата самостоятелност. Спряхме газа от Русия, осигурихме доставки. Преминаване на алтернативно гориво, с цел да не ни изнудва Русия- а това, което вършат другите в този момент е за да се върнем към Газпром ".

" Газът от Русия, с изключение на, че е несигурен, той е и скъп, проверете в Унгария, тя е мощно подвластна от Русия и заплаща големи суми за газта ", съобщи още Мирчев, написа novini.bg.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР