Петел какво се случва след многбройните пожари у нас.Тежка остава

...
Петел какво се случва след многбройните пожари у нас.Тежка остава
Коментари Харесай

Тежка остава обстановката с горящите огнища в страната

" Петел " какво се случва след многбройните пожари у нас.

Тежка остава обстановката с множеството горящи огнища в страната. Дежурни екипи останаха да наблюдават ситуацията цяла нощ с пожара край пловдивското село Отец Паисиево.

Огънят там е отчасти овладян, само че има към момента тлеещи огнища. Хеликоптери са обливали с вода до късно нощес региона. Десетки къщи изгоряха във вилната зона на Отец Паисиево, а повече от 15 души бяха наложително евакуирани. Засегнатата от пожара повърхност е голяма, а аргументите за възникването му - в развой на изясняване. В този час се събират доброволци, които да оказват помощ в гасенето.

Силен вятър разпали още веднъж огъня и край симеоновградското село Константиново нощес. Стигна се и до евакуация на хората от последните къщи. Направени са просеки, които да спрат огъня. Много от жителите на селото излязоха на основния път, страхувайки се, че стихията ще влезе в домовете им, написа novini.bg.

Големият пожар край Стара Загора беше овладян. Частичното бедствено състояние обаче остава в действие. Тази нощ по целия периметър на пожара останаха дежурни екипи, които ще наблюдават огънят да не се разрасне.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР