Петдесетото Народно събрание приключи по начин, който е преди всичко

...
Петдесетото Народно събрание приключи по начин, който е преди всичко
Коментари Харесай

Йотова: Народното събрание приключи по много обиден за българските граждани начин

Петдесетото Народно заседание завърши по метод, който е на първо място доста афектиран за нас, българските жители. Така в Маджарово вицепрезидентът Илияна Йотова разяснява пред Българска телеграфна агенция последния работен ден на Народното събрание.

Според нея късите мандати на последните парламенти приказват за тежка политическа рецесия. " Но каквато и политическа рецесия да има, нашите народни представители би трябвало да работят и живеят със съзнанието, че те са наши избраници и ние сме ги пратили в тази българска реликва ", уточни Йотова.

" Всичко това, което се случи в последните часове, е надълбоко унизително за всички нас ", счита вицепрезидентът. " В последна сметка аз съм сигурна, че една огромна част от българските жители въобще не схванаха какво се случи в тези часове ", добави тя.

" Ние гледахме едни неми картинки, едни хора, които си подхвърляха реплики, упрекваха се взаимно в корупция, в обири, само че по този начин или другояче не стана ясно какво тъкмо се случи там. А казусът е извънредно сериозен, тъй като касае хляба на няколко десетки хиляди индивида в мини " Марица Изток ", акцентира Йотова.

" Много се надявам, че и този случай ще бъде на дневен ред, ще бъде в съзнанието на хората, когато на 27 октомври ще отидат да пуснат своята бюлетина. Нека да създадем този път в действителност нашия заслужен избор, с цел да не се сърдим по-късно на себе си ", прикани Йотова.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР