Петдесет и три годишна жена от германски произход е била

...
Петдесет и три годишна жена от германски произход е била
Коментари Харесай

Гола, с обръсната глава, недохранена и с фрактури - откриха жена във Франция затворена повече от 10 години

Петдесет и три годишна жена от немски генезис е била държана години наред затворена от брачна половинка си в апартамент в Форбаш, в Североизточна Франция, съобщи Франс прес, представена в Българска телеграфна агенция. Полицията е разкрила дамата тази заран и е задържала брачна половинка ѝ, също от немски генезис.

Съседи на двойката описват, че не са виждали дамата от 2011 година

Полицията я разкрила в една от стаите на жилището, гола, с обръсната глава, недохранена и с фрактури на двата крайници и на два пръста на ръцете. Жената е била прегледана от правосъдни лекари. Регионалният републикански прокурор Оливие Глади съобщи, че положението й не е положително.

Жената е била държана в стая с решетки в жилището в центъра на Форбаш, който е на границата с Германия.

Според локални медии в жилището е имало и бележник, в който брачният партньор на жертвата е отбелязвал какво е правил по отношение на дамата, по кое време я е хранил.

Жената съумяла да се свърже с асоциация за отбрана на жертвите на принуждение, която пък се свързала с полицията в немския град Висбаден, която пък на собствен ред се обадила на френските си сътрудници.

Според полицейски източник дамата евентуално е била измъчвана.

Съпругът й в този момент е незает, а преди този момент е работил в бранша на индустрията в Германия. Той е пратен в предварителния арест с обвинявания за отвличане, обезчестяване с утежняващи виновността условия и мъчения.

Съседи описват, че мъжът твърдял, че жена му е болна от рак и по тази причина не излизала на открито. Те споделят, че от време на време чували крясъци, само че си мислели, че това са крясъци на болежка поради хипотетичната болест. 

Мъжът бил доста общителен и благ, описват още съседите му, само че допълват, че не са общували доста дълготрайно с него.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР