Петдесет и седем годишният Дочо Моневски е родом от село

...
Петдесет и седем годишният Дочо Моневски е родом от село
Коментари Харесай

Бъркат охранителя на Троянския манастир с Румен Радев

Петдесет и седем годишният Дочо Моневски е родом от село Орешак и заради аналогия с президента Румен Радев, постоянно е бъркан с него. От шест години Моневски работи като защита на Троянския манастир " Успение Богородично ", споделя той за Българска телеграфна агенция.

Гордее се със сплотеното си семейство, което го прави доста благополучен, изключително с внуците си - Атанас /на 7 г./ и Елеонора /на 2 г./. В селото, пък и в Троян, всички го познават. Моневски е измежду най-хубавите ловци в района. Като всеки, който живее покрай планината, е върл алпинист и гъбар.

Майстор е на домашната сливова ракия и отличен готвач на балкански гозби. Дочо е безапелационен, че не сменя работата си на нощна защита на Троянския манастир за нищо на света. Обича я, носи му успокоение и му дава опция да се среща с доста хора. Преди години, когато Румен Радев е определен за президент в първия мандат, доста хора му споделят, че едно към едно наподобява на него.

Сега след избора на Радев за втори мандат, още веднъж го стопират непознати и го поздравяват, бъркайки го с президента, а Дочо бърза да изясни обстановката с приликата сред двамата.

Моневски споделя, че персонално не се е срещал с президента Радев и доста би се радвал да го види онлайн, и да се снима с него.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР