Петата среща на върха на Източното партньорство ще се проведе

...
Петата среща на върха на Източното партньорство ще се проведе
Коментари Харесай

Борисов ще участва в петата среща на високо равнище за Източното партньорство

Петата среща на върха на Източното партньорство ще се организира през днешния ден в Брюксел. Очаква се в нея да взе участие и министър председателят Бойко Борисов.

Лидерите на Европейския съюз ще разискват с сътрудниците си от Армения, Азербайджан, Беларус, Грузия, Молдова и Украйна по какъв начин да се ускори съдействието в четири предпочитани области.

Държавните и държавни ръководители ще беседват за бъдещето на тяхното съдействие, като ще създадат разбор по какъв начин да го засилят в предпочитаните области, контрактувани в Рига преди две години - по-силна стопанска система, ръководство, по-голяма съгласуваност и по-силно общество.

Те ще създадат равносметка на резултатите, реализирани след последната среща на върха в Рига преди 2 години, като ще се съсредоточат върху съответните преимущества, които са получили жителите на шестте страни от Източното партньорство.

Лидерите ще беседват за икономическото развиване и подобряването на комерсиалните връзки, укрепването на институциите и положителното им ръководство, подобряването на взаимосвързаността в транспортния и енергийния бранш, както и усилването на подвижността и контактите сред хората. Партньорството с 6-те страни беше основано за подкрепяне на напъните за политически, обществени и стопански промени в тези страни. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР