Петър Занев ще подпише договор с ЦСКА-София, който ще влезе

...
Петър Занев ще подпише договор с ЦСКА-София, който ще влезе
Коментари Харесай

Занев се разбра с червените, има още двама сигурни нови

Петър Занев ще подпише контракт с ЦСКА-София, който ще влезе в действие от 1 юни тази година. На 99% е несъмнено, че левият краен бранител ще носи алената фланелка през идващия сезон. Контрактът му най-вероятно ще бъде за 1+1 години.

Опитният защитник приключи контракта си с Енисей и е със статут на свободен сътрудник. От 10 дни той тренира с ЦСКА-София и по време на заниманията е посочил доста положително равнище от всяка една позиция, с което е впечатлил щаба на " алените ". Любослав Пенев познава прелестно качествата на бранителя, откакто му бе треньор в Литекс и националния тим.

33-годишният Занев може да се смята за несъмнено попълнение на " армейците ", като клубът към този момент е договорил още един български футболист, както и един чужденец. Очаква се новите в отбора да са най-малко петима. А Занев ще е най-опитният в лятната селекция. Той има над 350 мача в професионалния футбол. Възрастта на останалите, които ще бъдат привлечени, няма да надвишава 26 години. Поне за двама от тях пък ще бъде платена трансферна сума.

На " Армията " имат желание да създадат тим, с който да гонят влизане в груповата фаза на евротурнирите. Идеята е всички основни футболисти в състава да бъдат арестувани. Клубът ще се раздели минимум с четирима играчи, които обаче са с второстепенна роля. Един от тях ще е Стивън Перейра.
" Тема Спорт " Първа лига 5 кръг, понеделник 29 април  Ботев (Пловдив) 2:0краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР