Петър Волгин, ФейсбукВисокопоставените еврочиновници - именно това са лицата, които

...
Петър Волгин, ФейсбукВисокопоставените еврочиновници - именно това са лицата, които
Коментари Харесай

Волгин: Еврочиновници искат Радев да разреши ЛГБТ пропагандата сред децата. Тези унищожават Европа

Петър Волгин, Facebook

Високопоставените еврочиновници - точно това са лицата, които най-силно провокират евроскептицизъм у естествените хора.

Ето единствено два настоящи образеца. Комисарят на Съвета на Европа по правата на индивида Майкъл О'Флеърти прикани президента Румен Радев да не ратифицира поправките в Закона за учебното и предучилищо обучение. Тоест прикани го да позволи ЛГБТ пропагандата измежду подрастващите. Да се държи не като български президент, а като деятел на някое жълтопаветно Неправителствени организации.

А Тиери Бретон, европейски комисар по въпросите на цифровите технологии размаха пръст на Илон Мъск, напомняйки му, че в случай че неговата мрежа X популяризира " рисково наличие ", неговите, на Тиерито, отдели щели да вземат незабавни ограничения.

Нали знаете какво назовават в Европейски Съюз " рисково наличие "? Всяко нещо, което излиза отвън обидната за здравия разсъдък евроатлантическа матрица, било то вест или коментар, бива определяно като " дезинформация ", като " заплаха " и бива цензурирано.

О'Флеърти и Бретон - две физически въпрлъщения на главната концепция, от която се управляват днешните евроструктури - да мачкат свободното и без значение мислене, да санкционират всеки, който си разреши да разсъждава друго от догмите, спускани от Брюксел и Вашингтон.

На мушката на новите тоталитаристи са както политически и национални водачи, като Тръмп, Орбан, Фицо, само че и доста други политици, интелектуалци, публицисти, които са " неверни ", тъй като имат лично мнение, тъй като мислят с главите си, а не се задоволяват с полуфабрикатите, направени от брюкселските служители.

И, не, не са " Възраждане ", " Алтернатива за Германия ", " Национален общ брой ", " Фидес " тези, които насаждат евроскептицизъм. Еврочантаджиите са тези, които унищожават концепцията за обединена и самостоятелна Европа. Заради такива лица Европейски Съюз от ден на ден се трансформира в разбиране, което провокира единствено неприятно мисли.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР