Петър Петров - Еврото, бившата му съпруга Любена Павлова и

...
Петър Петров - Еврото, бившата му съпруга Любена Павлова и
Коментари Харесай

Пепи Еврото и прокурор с обвинения

Петър Петров - Еврото, някогашната му брачна половинка Любена Павлова и прокурор от някогашната Специализирана прокуратура с обвинявания по аферата " Осемте джуджета ", научи " Труд news ".

Преди дни Любена и магистратът са били известени за привличането им като обвинени, до момента в който Петър Петров не е открит. Бившият следовател с прякора Еврото, за който се допуска, че се укрива в чужбина, е разгласен за търсене с Европейска заповед за арест.

Бившето семейство Петрови и прокурор Д. Деянов са упрекнати за незаконно лишаване на златни монети, които са били конфискувани по дело на някогашната Специализирана прокуратура. Знае се, че водеща роля при кражбата на полезности и пари от Явор Златанов е имала точно някогашната жена на Еврото - Любена Петрова (Павлова), която нашумя в интернет-пространството и с клипове с нецензурно наличие. 

Разследването на аферата " Осемте джуджета ", което се води от Софийска градска прокуратура, бе рестартирано след встъпването в служба на изпълняващия функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов. Именно Сарафов разкри, че още преди три години прокурор от Върховната касационна прокуратура е открил груби нарушавания и възможни закононарушения по случая, само че проверката му е била скрита от бившето управление на държавното обвиняване.

Сега не е изключено като обвинени да се окажат и други магистрати от закритата спецпрокуратура.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР