Петър от Фермата не е противник на козметичните интервенции и

...
Петър от Фермата не е противник на козметичните интервенции и
Коментари Харесай

Петър: Кенан е добър човек

Петър от „ Фермата ” не е съперник на козметичните интервенции и би изправил носа си, който е чупен 8 пъти.

„ Това, което обаче е по-важно, с цел да изглеждаме добре, е по какъв начин живеем, какъв брой спим, по какъв начин се храним, какъв брой пот и болежка сме подготвени да изтърпим във фитнес залата или на някоя спортна площадка ”, споделя политологът и артист в изявление за Woman.bg. Той се надява актьорската ме кариера да потръгне след предаването, само че в последните 2 години отхвърля дребни епизодични функции, тъй като съгласно него те не носят нищо. „ Имам сътрудник в Лондон и съм снимал много зад граница, по този начин и стигнах до Нетфликс, нямам право да разгадавам повече, до момента в който не излезе на екран.

Това, което е по-различно зад граница, е безкомпромисният професионализъм. За тях е най-важно качеството на продукта, които основават, с цел да могат да го продадат колкото се може повече. Затова там водещи са геният и професионализма, а не персоналните взаимоотношения. Това беше и един от правилата ми във „ Фермата “.
Петър е безапелационен, че макар неразбирателствата с Кенан го смята за добър човек. „ Кенан има положително сърце! Всичките ми спорове с него бяха очевидни, споделяха се обиди намерено и непосредствено, предизвикани от обстановки, характер и кратковременен заряд. Когато обаче бурята утихваше, говорехме и намирахме път към прошката един към различен ”. Петър влиза в предаването от четвърти опит, само че е безапелационен, че отводите не трябва да разочароват всички искащи.



Кенан

„ Всяка година за „ Фермата “ аплайват над 10 000 индивида за двайсетина места. Шансът да ти се случи това премеждие е извънредно дребен, само че в случай че това е твоята фантазия, освен че не би трябвало да се отказваш, а в противен случай би трябвало да се бориш още по-силно! Всички, които желаят да им се случи магията „ Фермата “ би трябвало да знаят, че в случай че не бъдат утвърдени от първия път, не са по-малко стойностни от другите, просто този сезон не е бил техният. Никога не отхвърлям и се боря до финален мирис ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР