Петър Низамов – Перата, който стана популярен с лова на

...
Петър Низамов – Перата, който стана популярен с лова на
Коментари Харесай

Перата бил социално слаб, но въртял бизнес

Петър Низамов – Перата, който стана известен с лова на незаконни имигранти със " свински опаки "   и за последно беше арестуван за нахлуване над тв оператор, се оказа обществено слаб. В документ, признат от бургаски арбитър, Низамов написал, че фамилията му се устоя с 508 лева – заплатата на брачната половинка му, оповестява bTV.

На името на майката на Перата Елена Низамова са регистрирани както спортният мерцедес, по този начин и две компании и склад за дърва за огрев. Според документи, с които bTV разполага, една от тях – „ Файърууд бийч аш олк ”, заплаща месечен наем от 1200 лева, а самият Низамов е акредитиран от майка си да движи бизнеса.

Именно на тази компания преди дни Инспекцията по труда в Бургас постанова санкции на обща стойност от 12 хиляди лева

На телефона, посочен за контакти с компанията, вместо Петър Низамов подвига различен мъж. Той отхвърли коментар, само че съобщи, че компанията е фамилен бизнес.

Докато екип на малкия екран прави изявлението с Перата фрагменти от охранителните камери, които снимали репортерите, били качени във фейсбук профила на Низамов.

Заради декларация, че не печели нищо, Перата сега е освободен от съда от държавна такса при завеждане на каузи. В същото време той съди няколко бургаски медии.

По-късно през днешния ден Окръжният съд в Пловдив ще гледа жалбата на Низамов за стартиране на независимост. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР