Петър Низамов – Перата е бил прострелян снощи в Бургас

...
Петър Низамов – Перата е бил прострелян снощи в Бургас
Коментари Харесай

Простреляха Петър Низамов - Перата в Бургас

Петър Низамов – Перата е бил прострелян нощес в Бургас в ж.к. " Изгрев ", пред блок 41. Перата е улучен в краката, няма заплаха за живота му.
 Оправдаха дефинитивно Перата за свинските опашки  Перата бил обществено слаб, само че въртял бизнес  Задържаха Петър Низамов – Перата за противозаконния арест на мигранти
Стрелбата е станала към 22:10 ч., по показанията на станалия прочут с така наречен " цивилен арести " на мигранти по границата, осведоми Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града.

Патрулиращи наоколо служители на реда чули гърмежи и крясъци за помощ. На място разкрили 32-годишен прострелян мъж и го откарали в незабавното поделение на бургаската болница, където е бил опериран по неотложност. Той е с две огнестрелни рани в краката. Пред чиновниците на реда Перата споделил, че трима души изскочили от храстите, до момента в който вървял към блок, и стреляли в него.

Районът бе отцепен, дойдоха екипи на пожарната, криминалисти, два полицейски патрула, написа " Бургас инфо ". На мястото са открити 4 гилзи. Търсят се очевидци.

Перата бе оневинен по обвиняването, че " арестувал ", като връзвал със свински опашки, афганистанци по границата край Малко Търново през април 2016 г. Той обаче е обвинен и за нахлуване над оператор на bTV по време на митингите в Асеновград. Той и още един задържан тогава са упрекнати в хулигански дейности, осъществени с особена смелост и цинизъм.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР