Петър Москов, Ваньо Шарков и представители на КОД се присъединиха

...
Петър Москов, Ваньо Шарков и представители на КОД се присъединиха
Коментари Харесай

Москов: Колко животи и човешко достойнство са били прегазени по комунистическите трудови лагери |

Петър Москов, Ваньо Шарков и представители на КОД се причислиха към обичайното шествие от центъра на Ловеч до каменоломната на лагера Слънчев бряг, където пандизчиите са били измъчвани и избивани.

„ Колко животи, какъв брой човешко достолепие е прегазено и смачкано тук. Пред това проваляне на човешкото може единствено да замълчим - да се замислим, да си спомен, да почетем болката и жертвите. На такива места непотребните думи рискуват да се трансфорат в приложимост. Затова аз няма да приказвам, а ще предложа единственото решение, гарантиращо това да не се повтори в никакъв случай повече - декомунизация и лустрация ", сподели Москов.

Виновните нарушители и убийци не са осъдени, а наследниците им и 100 кожи да сменят ще си останат същите. Бяха комунисти, преименуваха се на социалисти, в този момент се преобличат като либерали, само че със себе си постоянно носят неистина, разградена страна и алена мафия. Тези хора и техните наследници и прислужници не престават и в този момент да пишат учебниците по история и да крият истината от българските деца. И до през днешния ден не стопират да лъжат за броя на починалите в лагера „ Слънчев бряг “ да вземем за пример, е мнението на Москов.

Той добави, че сега компании на тези недостойни хора и на подставени от тях лица ограбват парите от нашите налози, а назначените им прислужници в държавната администрация и в правосъдната система им обезпечават безотговорност. " Единственото решение е декомунизация посредством лустрация ", приключи Москов.

Парламентарни избори 2021
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР