Петър Илиев никога не е бил член на ИТН, той

...
Петър Илиев никога не е бил член на ИТН, той
Коментари Харесай

И Филип Станев се отрече от Петър Илиев

" Петър Илиев в никакъв случай не е бил член на Има Такъв Народ, той беше наш съветник по време на референдума. Той в никакъв случай не е бил политическо лице, с нас е общувал като специалист. Ако Илиев бъде глобен от тази Етична комисия, той носи своята отговорност за това, което е направил доста обратно във времето. Това се е случило във време, когато ние даже не сме работили с него по референдума ".

Това съобщи Филип Станев от Има Такъв Народ пред БНР във връзка решението на Етичната комисия в СУ от през вчерашния ден, че Илиев е плагиатствал от доцент Наталия Киселова за книгата си.

Станев акцентира, че въпросът към книгата и обвиняването в плагиатство на номинирания за правосъден министър и вицепремиер в проектокабинета на Има Такъв Народ Петър Илиев ще се реши в съда.

" Ние по този начин работим, стоим зад своите хора, само че нямаме провиденческа мисъл, с цел да знаем по какъв начин ще се развият събитията или да можем да проверим всичко за всеки ", съобщи Станев.

" Обстоятелствата, свързани с минали планове или минали дейности на Кирил Петков и Асен Василев, са към този момент останал обратно във времето дневен ред ", уточни още той..

" Двата проблема са такива - обвързваният с господин Василев - за кражба на интелектуална благосъстоятелност - към този момент е в съда, както самият той сподели, а другият - обвързван с двойното поданство на господин Петков - е в Конституционния съд. Нека да се произнесат способените институции, дано да създадем по този начин, че да съблюдаваме до дъно закона и да престанем с взаимните обвинявания, с войните, със словесните борби ".

Станев акцентира, че главният зложелател на протестните партии са ГЕРБ и Бойко Борисов.
Той не отговори непосредствено дали водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов ще бъде в партийните листи за парламентарния избор на 14 ноември и разяснява:

" Няма по какъв начин да няма лични промени в листите на Има Такъв Народ за идващите избори. Слави Трифонов стои с цялото си име и престиж през цялото време. Със Слави Трифонов даваме образец на останалите по какъв начин не е наложително партийният водач да бъде бащица на нацията - да застане отпред и да поведе към светлите съдбини. Без обединяване на нацията не може да се случи нищо положително, тъй като не може един човек да оправи нещата.

Той беше безапелационен, че Има Такъв Народ няма проблем с кадровата политика.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР