Петър Хубчев е решил да си тръгне от Берое заради

...
Петър Хубчев е решил да си тръгне от Берое заради
Коментари Харесай

Ето каква е причината Хубчев да си тръгне от Берое

Петър Хубчев е решил да си тръгне от Берое поради незадоволителното съгласно него финансиране на клуба. В типичния си жанр немският ученик е решил, че би трябвало да си отиде, само че без да каже и дума на футболистите и да се раздели с тях по отговарящ метод, оповестява Блиц.

Играчите на " заралии " останали втрещени, че са изоставени, тъй като го научили от хората от управлението.

Иначе от Берое оповестиха, че Хубчев е напуснал поради " персонални аргументи ".

Финансовото положение на тима от Стара Загора е обичайно. Всеки от състезателите е получавал в точния момент месечната си заплата, както и обещаните от шефовете награди.

Хубчев не за първи път си отива от тим през задния излаз. Той постъпи по този метод и в националния тим на България. След това напусна Левски, като го принуди да му изплати рекордната наказателна клауза от 800 000 лв.. Отделен е въпросът, че шефовете на Левски отпред със Сираков също не демонстрираха европейско държание към Хубчев и не организираха с него диалог, с който всеки да поеме в посоката си като бял човек.

Още едно черно леке ще преследва кариерата на Хубчев като треньор. Венцеслав Стефанов разкри, че Хубчев безусловно е избягал без да му каже, когато един ден е решил да си тръгне от Славия.

Ето какво написаха от клуба:

" Днес ПФК " Берое " се раздели публично с треньорския екип, който води тима до този миг. Двете страни се разделиха по взаимно единодушие, без искания от какъвто и да е темперамент между тях. Освен с Петър Хубчев, " Берое " приключи договорните си връзки с Левон Апкарян, Малин Орчаев и Армен Амбарцумян. Клубът благодари на треньорския екип за взаимната работа, професионалното и правилно отношение и пожелава на всички доста триумфи отсега нататък! Ръководството на ПФК " Берое " ще даде конференция за представителите на медиите от 16:30 ч. в залата за конференции на стадион " Берое "! ", написаха от старозагорския клуб.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР