Петър Хубчев е разделен с жена си. Треньорът на Левски

...
Петър Хубчев е разделен с жена си. Треньорът на Левски
Коментари Харесай

Хубчев разделен с жена си

Петър Хубчев е разграничен с жена си. Треньорът на „ Левски ” и хубавата Поли по никакъв метод не са се разлюбили обаче, научи HotArena.

Причината за раздялата им е, че до момента в който той тренира „ синия ” отбор, брачната половинка му е в Германия, където оказва помощ на щерка им. Цялото семейство от години живее в чужбина и даже имат къща във Франкфурт.

Хубчев и Поли обаче прекарват по-малко време дружно в последно време. Съпругата му е ангажирана с щерка им Кристина, която работи като възпитател в детска градина. Двете са доста привързани една към друга и са неразделни.

Синът на семейството–Валери пък неотдавна завърши образованието си в Англия, откакто постави завършек на футболната си кариера и също реши да се развива зад граница, написа „ България през днешния ден ”.

Въпреки че са на разнообразни места, семейството Хубчеви е извънредно сплотена. Те са дружно по празници и фамилни тържества, а Хубчев постоянно върви до Германия, с цел да прекарва време с околните си.

Майката Поли бяга от общественото пространство и в единични случаи се е появява на трибуните. За повече от 30 години брак, тя се демонстрира обществено с мъжа си доста рядко.


Сред дребното случаи, когато е до него обществено, с цел да му донесе шанс,  са пътуването на треньора до Съединени американски щати през 1994 година, когато националите вършат възторг и печелят един от най-големите триумфи в историята на българския футбол.

Години по-късно Поли и дъщерята на Хубчев слязоха на стадиона и го разплакаха, минути откакто подвигна „ Купата на България ” с „ Берое ”.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР