Петър Христов вероятно е убит със снайпер! Комуникацията на МВР

...
Петър Христов вероятно е убит със снайпер! Комуникацията на МВР
Коментари Харесай

Тихомир Безлов: Петър Христов вероятно е убит със снайпер

Петър Христов евентуално е погубен със снайпер! Комуникацията на Министерство на вътрешните работи с медиите е професионален проблем, разяснява пред „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия Тихомир Безлов.

Комуникацията на Министерство на вътрешните работи с медиите е професионален проблем. Начинът, по който се разви полемиката, беше извънредно безреден. Това разяснява пред Българска национална телевизия Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията.

"Има две гледни точки, връщаме ли се към мутренските времена. Единият отговор е - има трендове, а другият - това е особеност. И в двете пояснение има смисъл. Имаме два случая във връзка с убийствата - един опит и едно осъществено. И двата са доста професионални. Вероятно приказваме за снайпер. Такъв опит не сме имали най-малко от 5-6 години. Вторият случай е с оръжието в Нови Искър. И там приказваме за професионално ликвидиране.

Обикновено, когато беше дългата серия, имахме години с по три убийства на месец ", съобщи Безлов от Центъра за проучване на демокрацията.

Припомняме, че 49-годишният Петър Христов бе прострелян в понеделник сутринта пред офиса си на ул. "Ралевица " в София. Бизнесменът бе откаран във ВМА, само че макар 30-минутните реанимационни дейности - умря.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР