Петър Христов спаси живота на Мануела, това е нещо, за

...
Петър Христов спаси живота на Мануела, това е нещо, за
Коментари Харесай

Горсов: Убитият Петър Христов спаси живота на дъщеря ми...

Петър Христов избави живота на Мануела, това е нещо, за което ще му бъда благодарен цялостен живот. Обичам го като брат ", сподели пред " 24 часа " бащата на ранената в злополука с Максим Стависки през 2007 година Мануела Горсова. Момичето от Велико Търново продължава да е в будна кома, а убитият предприемач бе главен покровител на фамилията в битката им за нейното възобновяване.

-Г-н Горсов поддържахте ли връзка наоследък с убития предприемач?

- Поддържахме връзка, той избави живота на Мануела, това е нещо, за което ще му бъда благодарен цялостен живот.Последните години се оправям самичък, само че когато е имало случаи да не мога да се оправя, в никакъв случай не е отказвал да помогне. Уникален човек, просто за мен беше повече от брат. И той помагаше освен на Мануела, на толкоз други хора е оказал помощ, единствено че не искаше да се разчува. Не обичаше показност.

-Виждали ли сте го скоро?

-Мисля че преди 2-3 месеца минах през офиса, разговаряхме по какъв начин е Мануела. Аз просто минавах оттова. Не изглеждаше обезпокоен, ухилен си беше. Него човек не можеше да го уплаши и даже и да е получавал закани, той няма да тръгне да споделя с никой.

Още по тематиката четете ТУК

тагове красимир горсов мануела ликвидиране петър христов
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР