Петър Дочев сподели, че загубата с 2-3 гейма от гръцкия

...
Петър Дочев сподели, че загубата с 2-3 гейма от гръцкия
Коментари Харесай

Петър Дочев: В първите два гейма надиграхме категорично гъркините и това ни класира

Петър Дочев показа, че загубата с 2-3 гейма от гръцкия Арис се дължи на обстоятелството, че е пуснал запасите откакто класирането за 1/8-финал в " Челъндж къп " към този момент е било обезпечено. Ето какво показа пред BGvoleyball.bg амбициозния ментор на волейболния дамски Берое:

 Берое взе два гейма и е на 1/8-финал в Европа
Берое взе два гейма и е на 1/8-финал в Европа

Българките отстъпиха в Солун на Арис с 2-3 гейма

" Отстъпихме с 2-3 гейма на Арис, само че това е тъй като дадох опция на всички състезателки за изява. В първите два гейма надиграхме изрично гъркините и това ни класира напред в шампионата за купата на Претендентите.

В тези две елементи за триумфа способстваха и промените, които направих. За това в оставащото време от мача взех решение да дам опция и на останалите девойки. Исках те също да почувстват терена и играта, както и атмосферата на европейски мачове. И когато има потребност да влязат, да имам смени с убеденост, които могат да оказват помощ във всеки един миг. Доволен съм от целия отбор. Много се веселя, че успяхме да продължим в идната фаза.

На 1/8-финалите ни чака френският Льо Кане, който е един доста сериозен противник, с доста опит на европейска сцена. Нямаме никакво време за губене, тъй като идващият ни мач е домакинство на Льо Кане в Стара Загора сред 18 и 20 декември. Така че доста се радваме за триумфа, само че започваме още от на следващия ден сериозна подготовка за идния сложен дуел. Знаем класата на противника, само че желаеме да се представим по най-хубавият метод ", приключи Петър Дочев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР