Петър Ангелов (вляво) и Виктор Косконел ["Содексо България"] Содексо България

...
Петър Ангелов (вляво) и Виктор Косконел ["Содексо България"] Содексо България
Коментари Харесай

По-малката компания за карти за спорт ще си партнира с "Атлетик фитнес"

Петър Ангелов (вляво) и Виктор Косконел

[ "Содексо България "] " Содексо България " към този момент има издадени 44 хиляди карти SportPass в страната. Още по тематиката
Масово оживление

Обемите в търговията със спортни артикули и възходящият брой надпревари за фенове са знак, че българите спортуват повече
17 фев 2018
Пазарните мускули на MultiSport

За две години и половина " Бенефит системс България " стигна до 50 хиляди клиенти и към този момент влага в свои фитнеси
16 фев 2018
Програмистите не могат да скачат

Картите за спорт MultiSport и Sport Pass за малко над година доближиха до над 41 хиляди консуматори
10 фев 2017 За близо три години френската компания Sodexo е издала към 44 хиляди карти за спорт Sport Pass в България. Близо половината от тях са дейни, като използването им варира съгласно сезона – по-често картите се употребяват в така наречен висок сезон октомври до март. Това заяви изпълнителният шеф на " Содексо България " Виктор Косконел на медийно събитие във вторник. Най-голямата част от картите са издадени в огромните градове – София, Пловдив и Варна, само че по думите на мениджъра засилен интерес се следи и в градове като Бургас, Стара Загора, Габрово, Русе и Велико Търново. По данни на компанията приблизително една карта се употребява шест пъти месечно, като най-популярните спортни занимания са фитнес, йога, национални танци, кросфит и плуване.

От сдружението оповестиха началото на партньорство с една от водещите вериги спортни обекти в страната – " Атлетик фитнес ", която има 10 зали в страната, шест от които са в София. " Содексо България " към този момент е извънреден сътрудник и на други две от най-големите вериги в страната – Pulse и Flais. Като част от партньорството сред " Атлетик фитнес " и " Содексо ", компанията-издател ще стане и член на Българската асоциация за здраве и фитнес, на която притежателят и шеф на веригата Петър Ангелов е ръководител.

Потребителите на SportPass ще могат да посещават обектите на " Атлетик фитнес " с новия пакет Sport Pass B-Active без в допълнение доплащане за подготовка. Цената му обаче ще е по-висока от досегашните общоприети пакети, предлагани от Sodexo – месечната карта Sport Pass B-Active ще коства 65 лева спрямо 20-40 лева месечно за досегашните карти, като цената ще е по-ниска при подписване на годишен абонамент, прецизират от компанията-издател. Като преимущество за потребителите те показват и обстоятелството, че с новия пакет ще отпадне нуждата за доплащане за посещаване и в съвсем всички останали обекти от партньорската им мрежа, в които все още се изисква в допълнение заплащане. Към момента картите SportPass се одобряват в близо 800 обекта в страната. За съпоставяне, картите MultiSport, издавани от другия огромен състезател на пазара на карти за спорт – " Бенефит системс ", са към 50 хиляди и се одобряват в над 600 обекта в страната.

По думите на Ангелов точно по-високата стойност на новия пакет B-Active дава гаранция против дъмпинг от страна на медиатора в лицето на " Содексо ". В началото на годината мениджърът разяснява пред " Капитал ", че " Бенефит системс " работи при дъмпингови цени, а проектите на компанията за отваряне на лични спортни обекти могат да застрашат залите наоколо, защото би могла да пренасочи част от потребителите на картите от партньорки към личните си обекти.

" До този миг не сме работили с никой от операторите на спортни карти на пазара, тъй като не бяхме дефинирали сътрудник, на който да можем да разчитаме за поддържане на високия стандарт, с който се свързват клубовете и услугите ни. В " Содексо " видяхме освен дългогодишна традиция и новаторски метод, които са гаранция за качествена услуга, само че и компания, която търси изгодата за всяка от страните по веригата. Това е значим фактор за всеки, който търси дълготрайни взаимоотношения, които подсигуряват резистентен бизнес модел и лоялни връзки сред двамата сътрудници и техните клиенти ", разяснява Ангелов във вторник.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР