Petal Ads ще бъде домакин на специален майсторски клас за

...
Petal Ads ще бъде домакин на специален майсторски клас за
Коментари Харесай

Рекламната платформа Petal Ads ще дебютира на фестивала OMR с екосистема от 730 милиона потребители на Huawei

Petal Ads ще бъде хазаин на специфичен майсторски клас за това по какъв начин да се свържете с мобилните консуматори от целия свят

Светлин Желев преди 20 секунди 1 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Маринов - 20:22 | 24.04.2023

Сълзите на плачещата скулптура на Дева Мария бяха тествани, разкриха необикновена субстанция

АвтомобилиИван Давидов - 21:06 | 25.04.2023

Новата E-класа на Mercedes-Benz е тук!

IT НовиниДаниел Маринов - 18:26 | 24.04.2023

Компания построява акумулатори, вдигащи и спускащи 24-тонови тухли за предпазване на сила

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

Petal Ads (преди позната като HUAWEI Ads), водеща в промишлеността рекламна екосистема, ще изложи и организира специфичен майсторски клас на тазгодишния фестивал Online Marketing Rockstars, който ще се организира в Хамбург, Германия в интервала 9-10 май.

OMR, прочут още като Online Marketing Rockstars, е водещо европейско събитие за цифров маркетинг, което събира експерти от промишлеността, с цел да споделят прозрения, трендове и нововъведения в областта на цифровия маркетинг.

Коментирайки присъединяване на Petal Ads на фестивала, Хайме Гонзало, вицепрезидент Huawei Mobile Services Europe, показа:

Горди сме да бъдем домакини на този майсторски клас по време на фестивала OMR. Petal Ads има вяра, че свързването с вярната публика е есенциален съставен елемент за триумф в днешния цифров свят. Развълнувани сме да споделим нашия опит с сътрудници експерти в промишлеността. Уверени сме, че участниците ще намерят нашия майсторски клас за по едно и също време осведомителен и използван, работейки за възстановяване на цифровото наличие и постигане до нови аудитории.

Присъединете се към майсторския клас на Petal Ads на фестивала OMR

В сесията Защо в този момент е подобаващият миг да се свържете с скъпа публика от целия свят, специалистите на Petal Ads ще разкрият бъдещето на мобилната реклама на устройства, задвижвана от AI и машинно образование. Те ще споделят по какъв начин марките могат да усилят и монетизират своя обсег с извънреден инвентар. MMA Germany, водещата комерсиална асоциация в Европа, ще приказва за възходящото значение на рекламата при смарт устройствата.

Участниците с неспокойствие могат да чакат скъпа потребителска информация, да научат използвани тактики и най-хубави практики за нетрадиционни цифрови канали за максимизиране на приходите. Присъстващите ще чуят от водещи марки и организации, които са си сътрудничили с Petal Ads, за това по какъв начин те са се възползвали от рекламната платформа, с цел да подтикват нови продажби за стилната промишленост и търговията на дребно.

Посетителите на фестивала могат да се записват за майсторския клас през формалния уеб страница на OMR Festival.

Рекламния щанд на Petal Ads на Фестивала OMR

По време на фестивала OMR посетителите ще имат опция да посетят рекламния щанд на Petal Ads (A4 F06). Тук екипът ще работи с гости – марки или организации – с цел да покаже мощните благоприятни условия на платформата, да изследва нови благоприятни условия и да разиска най-новите трендове в мобилното рекламиране.

Petal Ads е водач в мобилната рекламна промишленост с богат опит при свързването на разнообразни аудитории по целия свят. Независимо дали участниците се интересуват от постигане до интернационална публика или съответно до китайски консуматори, или възстановяване на тактиката си за мобилна реклама, нашият екип е отсреща да показа своите познания и е подготвен да сътрудничи за реализиране на поставените цели. Това ще бъде изключителна опция да се учим от специалисти в промишлеността и да подобрим напъните за цифрова реклама

споделя Хайме Гонзало.

Petal Ads продължава да отбелязва постоянен напредък

От стартирането си през 2020г., Petal Ads отбелязва непрекъснат напредък в ролята си да поддържа издатели, рекламодатели и търговци да развиват бизнеса си, достигайки до повече клиенти. През миналата година платформата доближи 9-кратно нарастване в своята мрежа от рекламодатели и 4-кратно нарастване в своята мрежа от издатели, което им оказва помощ да доближат до повече от 730 милиона цнни и дейни нови клиенти. Прилагането на постоянна тактика за основаване на платформа за ръководство на данни и потреблението на потребителски тагове, също улеснява ефикасното ориентиране към аудиторията и дава потребен разбор.

Оперирайки в над 170 страни и райони, Petal Ads към този момент работи с повече от 60 сертифицирани организации в международен мащаб посредством партньорската стратегия Petal Ads, като AppSamurai, AVOW, MakingScience и други Тъй като пейзажът на цифровата реклама продължава да се развива, Petal Ads е подготвен да остане в челните редици, движейки нововъведенията и помагайки на бизнеса да реализира задачите си.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР