Петък ще ви даде шанс да се справите с всичко,

...
Петък ще ви даде шанс да се справите с всичко,
Коментари Харесай

Днес на всички зодии ще бъдат предоставени грандиозни възможности и за успех, и за провал

Петък ще ви даде късмет да се справите с всичко, с което сте се заели. Следвайте личния си темп на деяние и надали ще има какво да попречи на цялостната ви реализация!   

Дневен хороскоп ОВЕН   

Противоположни обстановки            

Снабдете се с повече информация, отнасяща се до професионалните ви планове. Изключително под напрежение ден, присъщ със мощна раздразнителност и спънки при реализацията на задачите. За друга група от Овните се обрисуват положителни условия и изцяло противоположни събития подчертаващи сполучлива реализация на задачите и безпроблемно премахване на проблемите, написа Блиц.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ  

Неочакван неуспех      

Успявате изцяло да осъществите желанията си. Неприятното през днешния ден е, че мощно интересуващ ви въпрос, чиято реализация сте уговорили съвсем на 100 %, ще се провали заради нечие отрицателно вмешателство в делата ви. За настоящите н средите на бизнеса се обрисуват доста мощни различия, съпроводени с тежки и доста неприятни удари.   

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ   

Печалби и кавги          

Повечето от вас се захващат с прекалено много каузи през днешния ден. Петък се характеризира с положителни благоприятни условия за парични облаги, и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен късмет за финансова реализация. При други се обрисува остра кавга в деловото партньорство. Ако не овладеете събитията ще последва разлъка.

Дневен хороскоп РАК   

Не влизайте в несъгласия            

Ще ви бъде по-лесно, в случай че споделите с колегата си какво желаете и дружно да го осъществите. Раците разполагат с доста мощен късмет за положителни облаги и с не по-молко изразителна опция за стабилизация на обществените си позиции, само че се прокрадват и някои отрицателни въздействия, които може да осуетят градивните ви планове. Най-яркото от тях е експлоадирането на несъгласия.

Дневен хороскоп ЛЪВ 

 Успех посредством уместност            

Чувствате се в добра форма и въодушевени да покажете качествата си в сферата, в която сте най - положителни. Най-важното за триумфа на Лъвовете е да работят правилно. Този жанр ще ви разкрие чудесни благоприятни условия за реализация. Решите ли да хитрувате и да прилагате шаблони за измами, вместо обезпечения триумф ще последват много неприятности, кото ще донесат остри проблеми на мнозина.

ДЕВА   

Заложете на честността            

В положително въодушевление сте или следва да станете, поради днешните развития. И при вас както за Лъвовете, изискванията за сполучлива реализация на задачите зависят от честността и честността. Пренебрегнете ли, ще последват остри словесни конфликти, които абсолютно ще попречват постигането на съгласие, а нервното ви напрежение ще нарасне неимоверно.

ВЕЗНИ   

Напрежение            

Везните разполагат с хубави благоприятни условия за стабилизация и реализиране на деловите задания за деня, само че и с чевръсти врагове, които старателно ще вредят на реализацията ви. Не пораждат неотразими неприятности, само че ще загубите доста време до момента в който разчистите уместно досадните спънки. 

СКОРПИОН   

Напрегнати, само че и с добър шанс            

Напрежението на Скорпионите ще е високо през този ден, само че ще поддържат вътрешното си равновесие на равнище, и даже ще се освободят от фактори, които дълго време са спирали придвижването им напред. Ярък триумф за пътуващите по отвън страната. Късметът на всички от знака е мощен.  

СТРЕЛЕЦ   

Напрежение и неустойчивост            

Променлив ден, през който обстановките бързо ще минават от едно към друго развиване. В настоятелен проект ще действате успешно, каквито ще са и контактите в близкия кръг, само че денят е изпълнен с кавги и заостреност. Реализацията в материалната сфера ще бъде спряна от външна интервенция.  

КОЗИРОГ 

 Трудности и неудобства            

При вас картината не е по-различна от тази за предния знак. Надежда за реализация на задачите не липсва, само че обстановката е доста напрегната. Кавгите ще са много остри, и макар дейните дейности за отстраняването на проблемите, вероятността да го сторите сполучливо е лимитирана и мощно занижена.   

ВОДОЛЕЙ  

Остри проблеми            

Много противен ден, подчертаващ неустойчивостта на огромен % от Водолеите, и заплахата от остри кавги с близките, които при някои ще доведат до административно наказване в службата или другаде. Особено неприятни обстановки с тежки последствия.се обрисуват в бизнеса.  

РИБИ  

Силно напрежение            

Петък приказва за доста неудобства, а преобладаващата част от Рибите не са склонни да се съобразят с тях и ще показват волност. В доста случаи даже и чиста експанзия. С малко повече такт ще имате късмет за реализация на задачите, само че е подозрително, че ще приемете рекомендацията.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР