Петък е, краят на работната седмица и като по традиция

...
Петък е, краят на работната седмица и като по традиция
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Петък е, краят на работната седмица и като по традиция е време за музикалната ни селекция, която ни настройва за празненство уикенд.

Започваме с Мадона, тъй като няма по какъв начин Кралицата на попа да пусне нов сингъл и ние да го пропуснем. И по този начин до 14 юни, когато излиза идният ѝ албум Madame X. Вчера, 16 май, Мадона показа следващото си ново парче, озаглавено " Future ", което е в колаборация с Quovo и звучи доста реге.

И като стана дума за реге, няма по какъв начин да не обърнем внимание на една ария, а точно " Doin Time " на Sublime, която обаче Лана дел Рей показа в собствен вид. С излизането на сингъла, певица удостовери, че нейната версия ще бъде част от документален филм за историята на калифорнийската ска пънк група, който следва да излезе скоро.

И след толкоз реге, към този момент е време да сменим жанра. Ще го създадем с песента " Rescue Me " на ОneRepublic, идваща след общия им сингъл с Galantis, озаглавен " Bones ", който излезе през януари.

А в този момент да се насочим към един юноша, за който в последно време много се приказва. Колумбийският реализатор Малума през днешния ден, 17 май, пусна своя нов албум 11:11 , който включва колаборации с Мадона, Ty Dolla Sign, Рики Мартин, Ники Джем и други. Ние пък си избрахме едно парче от него, а точно " 11 PM " . Да го чуем и да забележим какви ги прави Малума в този късен час.

Завършваме с кошмара на Холзи или по-точно с новата ѝ ария " Nightmare ", която ни влезе в главата и отхвърля да излезе оттова. Предупреждаваме, че е доста зарибяваща, а също и че клипът ѝ е много абсурден.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР