Петък, 25 февруари – Очаквайте неприятни изненадиДнес Меркурий и Уран

...
Петък, 25 февруари – Очаквайте неприятни изненадиДнес Меркурий и Уран
Коментари Харесай

Петък, 25 февруари – Очаквайте неприятни изненади

Петък, 25 февруари – Очаквайте неприятни изненади

Днес Меркурий и Уран се разполагат по този начин една по отношение на друга, че може да бъдете принудени да станете очевидци на неприятни изненади.

Под въздействието на Уран може да сте нервни, припряни и изпълнени с безпокойствие. Отново поради въздействието на Уран може да се чувствате саботирани от разнообразни обстоятелтва и да не съумеете да приключите дилемите си в точния момент.

Решението е да запазите успокоение, да не се гневите ненужно и в новата обстановка да обмислите нови способи за справяне с уговорките си.

Ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овни , може да се заемате с образуване на пътувания, с покупка на черна или бяла техника. Може да започнете и нов бизнес, друг от този, с който досега сте се занимавали досега.

Телци , напълно насочете вниманието си към опциите да спечелите повече пари. Немалко сходни благоприятни условия ще се открият през днешния ден пред вас.

Близнаци , значимо е да извършите генерални промени в живота си и да започнете нови начинания, които ще продължат дълго време отсега нататък. Внимавайте за измами с документи.

Раци , очаквайте неочаквани промени във финансово отношение. Бъдете внимателни – може да се окажете заобиколени от секрети врагове. Може да имате неприятности с хора, живеещи в чужбина.

Лъвове , през днешния ден може да имате значими диалози с началници, висшестоящи. Неизвестен покровител може да ви обезпечи  сериозна поддръжка, обвързвана с бизнеса ви.

Деви , през днешния ден ще би трябвало да разпределяте куп дивиденти. Ще имате огромни триумфи при споразумяване на въпроси, свързани с държавни органи, инстанции, администрации, банки и съдилища.

Везни , през днешния ден могат да настъпят промени в кръга от хора, с които работите. Някои сътрудници или ваши подчинени могат да решат да изоставен, само че могат да се появяват и нови чиновници. Денят е подобаващ за създаване на нови партньорски връзки.

Скорпиони , през днешния ден е уместно време да започнете да си търсите нова работа. Разпитайте родственици и другари - може би те ще ви оказват помощ да намерите таман това, което търсите.

Стрелци , този петък е подобаващ да начертаете проекти за личен бизнес, в който да работите за себе си. Имайте поради обаче тежестта на отговорността, която рано или късно може да се окаже непостижима за вас. Помислете за сътрудници и съдружници.

Козирози , през днешния ден ще се интересувате не толкоз от парите, колкото от полезността на вашия труд. Ето за какво е изцяло допустимо да вземете трайно решение да измененията региона, в която работите.

Водолеи , през днешния ден ви чакат откровени диалози с шефове и бизнес сътрудници. Вероятно ви се е натрупало доста напоследък, само че защото с тези хора има още доста какво да свършите, бъдете по-дипломатични и търпеливи.

Риби , денят е извънредно удобен за срещи – предходните кавги и различия са забравени. Вие още веднъж се чувствате ценени поради качествата си. Но си извлечете поука от неприятните прекарвания.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР